SEB: Bigbanki soodustingimused ei tähenda meile sõda

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB eraisikute suuna arendusjuht Triin Messimas.
SEB eraisikute suuna arendusjuht Triin Messimas. Foto: SEB

SEB eraisikute suuna arendusjuht Triin Messimas ütles, et Bigbanki uued intressitingimused nende jaoks kindlasti intressisõda ei tähenda ja ka muud laenutingimused on SEBs igati võrdväärsed.

Messimas selgitas, et SEB väikelaenu intressimäär kujuneb vastavalt riskipõhise hinnastamise põhimõtetele ja on vahemikus 13-22 protsenti. Kui klient võtab koos laenuga laenukaitse kindlustuse, on intressimäär standardtasemest 2 protsenti madalam, ehk siis vastavalt vahemikus 11-20 protsenti. Kui klient omab SEB paketti (Perepakett, Super + või Seeniorpakett) lisandub täiendav soodustus (2 protsendi võrra). Seega algab SEB väikelaenu intressimäär 9 protsendist.

Bigbank teatas, et hakkab alates reedest pakkuma universaalpankade tavaklientidele suunatud uut tarbimislaenu, millel on ettevõtte väitel Eesti pankade seas madalaim intress. Laenu aastaintress on Bigpanki teatel 15,5 protsenti ja krediidi kulukuse määr, mis sõltub laenu summast ja perioodi pikkusest, on keskmiselt 17-18 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles