EBS sai rahvusvaheliselt hindamiskomisjonilt positiivse hinnagu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EBS
EBS Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kõrgkoolide institutsionaalse akrediteerimise protsessi läbiv Estonian Business School sai rahvusvaheliselt hindamiskomisjonilt positiivse hinnangu nii organisatsiooni toimimise, õppetöö korralduse, teadustöö kui ka ühiskonna teenimise valdkondades.

EBSi hinnanud rahvusvaheline komisjon, eesotsas Copenhagen Business School’i endise presidendi Finn Junge-Jensen’iga, tunnustas EBSi õppekavade arendustööd. «EBS arendab õppekavasid vastavalt riiklikele ja rahvusvahelistele standarditele ning parimatele praktikatele, toetab tudengite praktikakogemust, tasakaalustab teoreetilised teadmised praktiliste oskuste omandamisega, edendab tudengites ettevõtlikkust ja innovatiivsust ning teeb tihedat koostööd Eesti ärikogukonnaga,» seisab komisjoni hindamisraportis.

Lisaks tunnustab komisjon EBSi organisatsioonisisest koostööd ning rõhuasetust ettevõtlikkuse arendamisele, mille tulemuseks on hästi ette valmistatud, innovatiivsed ja enesekindlad vilistlased, kes on oma haridusega rahul ning keda Eesti ühiskond hästi vastu võtab.

Rahvusvahelise komisjoni hinnang on üheks osaks EBSi institutsionaalse akrediteerimise protsessist, mille peavad läbima kõik Eesti kõrgkoolid. Praeguseks on institutsionaalse akrediteerimise läbinud neli kõrgkooli:  Sisekaitseakadeemia, Eesti Maaülikool, Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ning Tartu Tervishoiu Kõrgkool. Eesti Kõrghariduse Kvaliteediagentuuri hindamisnõukogu istung, kus selgub EBSi institutsionaalse akrediteerimise lõppotsus, toimub 4. septembril, 2013. 

Tallinnas ja Helsingis tegutsev EBS on majandus- ja äriharidusele spetsialiseerunud rahvusvaheline ülikool, mille õpe toimub eesti ja inglise keeles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles