Parts allkirjastas uute teelõikude ehituse

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ove Maidla

Täna allkirjastas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts maantee-ehituse rahastamisotsused, millega eraldas Väo-Maardu teelõigu ehituseks ning Pärnu ümbersõidu rekonstrueerimiseks ligikaudu 2 miljardit krooni.

Maanteeameti peadirektori kohusetäitja Koit Tsefelsi sõnul on majandusraskustest hoolimata ka sel suvel piisavalt teetöid, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Eriti teeb rõõmu see, et loodetavasti saame sügisel lahti kolm suurt objekti, mida ei ole mitme aasta jooksul olnud: kõigepealt praegu hankes olev Pärnu Ehitajate tee remont koos trassidega, teine hange on pooleli täna Tallinna-Narva maanteel Viitna kandis ja lisaks on välja kuulutatud hange Maardu-Väo osas, kus samuti peaks sügisel tööd algama,» loetles Tsefels.

Maanteeameti kodulehelt www.mnt.ee saab informatsiooni käimasolevate teetööde kohta ning seega on võimalik oma reisi sujuvamalt planeerida.

Kokku on transpordi infrastruktuuri arendamiseks aastatel 2007 kuni 2013 kavandatud 22 projekti, mille kogumaksumus on 9,8 miljardit krooni, teatas uudistesaade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles