Sony tutvustas Xperia Z Ultra nutitelefon-tahvelarvutit

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra Foto: technosamigos.com

Sony tutvustas eile Shanghais toimuval Mobile Expo Asia tehnoloogiamessil 6,4 tollise FullHD ekraaniga varustatud phabletit Xperia Z Ultra, kirjutab AllThingsD.

Telefon kasutab Android 4.2 platvormi ning Qualcomm’i neljatuumalist Snapdragon 800 protsessorit.

Seade on oma eelkäija Xperia Z disanile truuks jäädes üliõhuke - 6,5 millimeetrit, kaaluks on telefonil 212 grammi.

Huvitavaks teeb Sony uue phableti 1,920x1,080 lahutusvõimega ekraan, mis suudab tänu spetsiaalsele Super Hard Coat ASF tehnoloogiale reageerida ka tavalise pliiatsi või pastaka puudutustele, olles samas väidetavalt ka eriti vastupidav mehaanilistele vigastustele.

Tänu Sony teleritest pärit Triluminose nime kandva tehnoloogia rakendamisele peaks telefon kuvama ka  tavalise LED taustvalgusega võrreldes teravamat ja rikkamat pilti.

Sony Xperia Z Ultra on varustatud 8MP kaamera, 16 GB sisemise salvestusmahu ja 4G LTE andmeside toega. Nagu aasta alguses esitletud Xperia Z nutitelefon ja tahvelarvuti on ka Ultra mõningate mööndustega veekindel seade.

Sony Xperia Z Ultra peaks maailmas müügile jõudma millalgi kolmandas kvartalis, seadme hind ei ole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles