Elion arendab välja uue e-posti teenuse

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion.
Elion. Foto: Raigo Pajula

Möödunud nädala lõpus alguse saanud probleemid hot.ee keskkonnaga tekkisid seetõttu, et Elion on üles ehitamas täiesti uut e-posti teenust, mis kasutab hot.ee-ga osaliselt sama IT-taristut.

«Hot.ee keskkonda ei ole arendatud väga kaua aega ning seetõttu võib tekkida ka erinevaid tehnilisi probleeme,» ütles Elioni avalike suhete juht Annelis Rum. «Oleme teadlikud nii kasutajate pahameelest kui ka sellest, mida hot.ee-s tuleks parandada,» lisas ta.

Hiljutine hot.ee süsteemis ilmnenud tarkvaraviga tulenes sellest, et Elion uuendas serverisüsteemi, kus asub hot.ee keskkond. «Teeme neid uuendustöid seetõttu, et oleme üles ehitamas teenust, mis kasutab hot.ee-ga osaliselt sama IT-taristut,» selgitas Rum ja lisas, et tegemist ei ole otseselt hot.ee uuenduskuuriga, vaid täiesti uue e-posti teenusega.

Uus teenuskeskkond on alles arendusjärgus ning enne kui seda pole piisavalt kaugele arendatud, testitud ning selle töökindluses veendutud, ei saa Elion selle kohta täpsemaid kommentaare anda. «Töö parema meiliteenuse nimel igal juhul käib,» kinnitas Rum.

Kui veel kolmapäeval esines probleem, et paljudel hot.ee kasutajatel ilmusid postkastides mitu korda kustutatud kirjad sinna taas tagasi ning postkastid võisid olla täis, siis tänaseks on Rumi sõnul probleem enam-vähem lahenenud. Täna ja homme tehakse veel teatavaid arendustöid, kuid need ei tohiks hot.ee keskkonnas probleeme tekitada. «Kui kasutaja ei ole aga nädala jooksul hot.ee-sse sisse loginud, võivad kustutatud kirjad siiski näha olla,» märkis Rum.

Elion jätkab uue süsteemi arendustöödega ning püüab vältida seda, et need kuidagi olemasoleva hot.ee toimimist mõjutama hakkaksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles