/nginx/o/2009/06/18/195898t1h50c6.jpg)
Veterinaar- ja toiduamet tuletab enne jaanipäeva meelde viit põhimõtet, mida grillimisel tasub meeles pidada.
Veterinaar- ja toiduamet tuletab enne jaanipäeva meelde viit põhimõtet, mida grillimisel tasub meeles pidada.
Pese käed
Enne toidu valmistamist tuleb pesta käed. Käed tuleb korralikult pesta ka peale toore kala, liha või lihatoodete käsitlemist. Kui sul ei ole kätepesuks piisavalt vett, kasuta käte puhastamiseks apteegis müüdavaid ühekordseid desinfitseerivaid salvrätte. Võimalusel ära puutu kätega toorest liha või marinaadi ning aseta liha või vorstid grillile kasutades kahvlit või muid grillitarvikuid.
Hoia liha jahedas
Küpseta õigesti
Hoia toores ja valmis toit eraldi
Serveeri kohe