Elion ei ole hot.ee-d endiselt korda saanud

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Probleemid meiliteenusega jätkuvad.
Probleemid meiliteenusega jätkuvad. Foto: www.hot.ee

Elion teatab oma kodulehel, et tänase, 18. juuni seisuga on probleem endiselt üleval ning hot.ee administraatorid teevad kõik endast oleneva, et meiliteenuse normaalne töö taastada.

Hot.ee postkastide puhul esineb probleem, kus juba mitu korda kustutatud kirjad ilmuvad sinna taas ning kasutajate postkastid võivad olla täis. Hot.ee administraatorid tegelevad rikke lahendamisega.

Probleemid hakkasid pihta 14. juuni varahommikul, kui osad hot.ee kasutajad ei näinud oma postkastis varasemalt saabunud e-kirju. Kirjade kadumise probleem sai lahendatud 15. juuni öösel ning e-kirju hot.ee tarkvararikke käigus kaotsi ei läinud. Elion teatas, et tegemist oli tarkvararikkega meiliteenuse uues serverisüsteemis.

Kirjade taastamise järgselt tekkis aga olukord, kus osad hot.ee kasutajad hakkasid nägema oma postkastis ka juba varasemalt ja korduvalt kustutatud e-kirju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles