Toitlustajad jäid Rock Summeril napilt kasumisse

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Sügis: lausvihm tegi lauluväljaku inimtühjaks
Rock Sügis: lausvihm tegi lauluväljaku inimtühjaks Foto: Karli Saul/SCANPIX

Rock Summeril toitlustust pakkunud ettevõtted ootasid suuremaid kasuminumbreid, kui tegelikkuses teeniti. Probleemina tõsteti esile vähest külastajate arvu.

Reval Kondiiter OÜ müügijuht Kairi Teeväli ütles, et nende firma pole veel lõplikke numbreid kokku arvutanud. Tema hinnangul läks aga üritus korda. Populaarsemateks toodeteks osutusid viineri- ja lihapirukad, mille eest küsiti pool eurot tükk. Ühe probleemi Teeväli siiski välja tõi. "Inimesed olid kurjad selle peale, et karastusjookidele pudelikorki kaasa ei anta. Aga see oli korraldajate poolt ette öeldud, et nii teha tuleb," ütles Teeväli.

Rock Summerit külastanud Marielle Jõgi sõnas, et teda pudelikorkide probleem ei seganud. Probleemina tõi ta välja kõrge piletihinna. Üldiselt jäi aga neiu üritusega väga rahule, eriti meeldis Bryan Adamsi esinemine.

Smuutisid valmistava Boosti müügijuht Triin Krull ütles, et nende müügipunktis oli külastajaid esimesel päeval tunduvalt enam kui teisel. Samas, ettevõtte jäi siiski kasumisse. "Kui ikka päike paistis, siis oli meil kohe järjekord ootamas," lausus Krull.

Antalya Taverna juhataja Bahlul Ramazanov rääkis, et ka nemad jäid kasumisse. Vahepeal olid isegi pikad järjekorrad. Populaarsematest toodetest tõi mees välja türgi kebabi, mille eest küsiti neli eurot. Samas ütles ta, et korraldajate poolt väljahõigatud külastajate arv tegelikkusesele ei vastanud. Ramazanovi hinnangul oli inimesi ikka tunduvalt vähem.

Jäätisemüüjate müügitulemused ootustele ei vastanud

Balbiino turundusjuht Enel Kolk ütles, et Rock Summerilt oodati paremaid müügitulemusi kui reaalselt teeniti. Kokku müüs Balbiino kahe päevaga umbes tuhat jäätist. Külastajate lemmikuks osutus kohvi-koorejäätis Vana-Tallinna likööri ja šokolaaditükkidega. Küsimusele, kas ettevõte jäi Rock Summeril kasumisse, vastas Kolk: "Ma ei tahaks seda kommenteerida."

Korraldusliku poolega jäid ettevõtted üldiselt rahule. Amandero OÜ juhataja Tarmo Hendrikson ütles, et temal etteheiteid pole. Korraldajad olid väga hästi ettevalmistatud ning reaalselt oldi valmis kordades suuremaks külastajate arvuks. Hendrikson ei osanud öelda, kas Amandero uuesti Rock Summeril toitlustusteenust pakuks. Ta vihjas väiksele külastajate arvule ja ütles: "Makarov käis seal ikka ringi päris morni näoga. Ma ei usu, et ta enam kunagi midagi sellist korraldab."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles