Vahter: Lasnamäe korteriostja maksab mõttetult «laenuasjade kordaajamise» eest

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamägi.
Lasnamägi. Foto: Liis Treimann

1Partner Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahter ütles, et kavatsevad Lasnamäel turuosa laiendada, kuna seal on palju väikesi tegijad, kes pakuvad olematut teenust.

Vahter ütles, et Lasnamäel on palju n-ö «kilekotimaaklereid», kes kasutavad ära inimeste teadmatust ning pakuvad teenust, mille eest tegelikult ei tuleks maksta.

Ta tõi näitena, et mitteteadlik tarbija usaldab tuttavat, kes lubab ka näiteks laenuasjad korda ajada. «Mentaliteet, et laenuasju tuleb ajada «tuttavate kaudu» on  alles. Tegelikult mingit vahendajat kliendi ja panga vahel tarvis ei ole ning sellise teenuse eest maksma ei peaks. Kasutatakse ära tarbija teadmatust, vanust ja keelebarjääri,» sõnas ta.

Vahter ütles, et kui Lasnamäel tehakse kuus ligi sada tehingut, tähendab see piisavalt suurt tööpõldu ka suurtele kinnisvarafirmadele, kes pakuvad kvaliteetset teenust.

1Partner teatas, et võtab tööle kümme uut maaklerit ning soovib Tallinna venekeelset kinnisvaraturgu korrastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles