Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Neinar Seli kinnistu salaraie kriminaalasi sai lahenduse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kadri Inselberg
Copy
Neinar Seli.
Neinar Seli. Foto: Sille Annuk

Kohus mõistis suurärimehe ja Reformierakonna poliitiku Neinar Seli kinnistul toimunud salaraie korraldamises süüdi Otepää mehe, kes oli aastaid tagasi üks müstilistest Keskerakonna suurannetajatest.

Kui 2005. aastal annetasid kaks Tehvandi spordikeskuse tavalist staadionitöötajat Keskerakonnale suuri summasid, siis üks neist, 100 000 krooni annetanud Veiko Võrk, sattus nüüd uude jamasse, kirjutas Äripäev.

Eelmisel nädalal mõisteti Võrk Tartu maakohtu Valga kohtumajas ebaseaduslikus puude raiumise kriminaalasjas süüdi. Kokkuleppemenetluses tehtud otsuse järgi korraldas Võrk 2011. aasta 26. aprillist kuni 9. maini kahel kinnistul kokku 344 puu raiumise, millega tekitati keskkonnale olulist kahju 9395 euro väärtuses. 344 puust 80 raiuti Neinar Seli kinnistul. Karistuseks mõisteti Võrgule rahalise karistuse kokku 11 435 eurot.

Pikemat lugu loe Äripäevast.

Märksõnad

Tagasi üles