Tartu kaubamaja saab uue laste- ja kodumaailma

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kaubamaja.
Tartu kaubamaja. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tartu kaubamaja ootab sel suvel ees mahukas ümberehitus, mille tulemusel avab 15. augustil uksed uus lastemaailm ning 9. septembril uus kodumaailm.

Osakondade ümberehitusse ja sisekujundusse investeeritakse kokku 400 000 eurot.

«Kesklinnas asuvalt Kaubamajalt ootab klient alati paremat teenindust ja keskkonda kui see on tavapoodides,» rääkis Kaubamaja ASi juhatuse esimees Erkki Laugus. «Ümberkorralduse peamiseks eesmärgiks on laiendada kaubavalikut, mille käigus saab uue kaasaegsema sisekujunduse kogu 3. korruse müügisaal.»

Lauguse sõnul oodati Tartus lastemaailma uuendust juba aastaid, kuid ruumipuuduse tõttu ei saanud suuremaid muudatusi seni läbi viia. «Ruumi tekkis juurde eelkõige kolmandal korrusel asunud muusikapoe arvelt, mis suleti käesoleva aasta kevadel,» selgitas ta. «Uues lastemaailmas on nüüd kokku 980 ruutmeetrit müügipinda.»

Lauguse sõnul oodatakse ümberkorraldustest loomulikult ka majanduslikku efekti. «Tallinnas on sarnased muudatused juba ära tehtud ja need on osutunud tõhusaks. Uuendusega jõuame lõpule ka Tallinna ja Tartu müügimaailmade ühtlustamisega ja saame klientidele pakkuda sarnasel tasemel kvaliteeti mõlemas majas nii kaubavaliku kui müügikeskkonna osas,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles