Rada Vabaks 15: äriõppetunnid õpilastelt

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Junior Achievement Eesti direktor Epp Vodja.
Junior Achievement Eesti direktor Epp Vodja. Foto: Erakogu

Ettevõtlussaadete sarja «Rada Vabaks!» seekordses osas on saatekülaliseks Epp Vodja, õpilasfirmade liikumise juht, Junior Achievement Eesti direktor. Igal aastal luuakse selle liikumise raames Eestis põhikooli- ja gümnaasiumiõpilaste poolt õppe-eesmärgil väikseid ettevõtteid, mis annavad noortele esimesed ettevõtluse alased teadmised ja kogemused – kuid millest, nagu välja tuleb, võiksid vabalt õppida ka täiskasvanud.

Ning õpivadki, arvestades nii seda, et ettevõtlusesse on läinud õpilasfirmade kooliõpetajatest juhendajaid, kui seda, et uusi teadmisi on saanud programmi ettevõtjatest mentorid.

Saates kuulemegi sellest, kuidas ka 200-eurose algkapitaliga on võimalik asutada firmasid, mis toovad kasumit ja loovad uusi töökohti – üllatav ajal, mil täiskasvanutemaailmas tuuakse põhilise takistusena ettevõtte loomisel välja just algkapitali puudumist. Epp Vodja räägib muustki õpilasfirmade tegemistes, mis võiks olla inspiratsiooniks paljudele praegustele ja tulevastele ettevõtjatele.

Saate taskuhäälingu saab tellida siit:

Saate helifail:

http://media.blubrry.com/radavabaks/p/raadio1.ee/wp-content/uploads/2013/06/Rada-Vabaks-15-6pilasfirmad.mp3

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles