Roosipuu: Reinsalu firma jättis mulle võla tasumata

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod
Eurod Foto: SCANPIX

Ettevõtja Jaak Roosipuu, kelle firma Neticom taotleb kinnisvaraärimehena tuntud Margus Reinsalu ettevõtte KC Grupi pankrotti, väidab, et viimane jättis talle tagasi maksmata olulise summa.

«Neticom on KC Gruppi ja tema tütar ettevõtteid viimaste aastate jooksul erinevate tehingutega finantseerinud, kokku on summad oluliselt suuremad kui 290 000 eurot ja tagastamise tähtajad olid 2012 aasta juulis. Järgnenud perioodi jooksul on küll olnud erinevaid lubadusi aga kuna laenud on siiani tasumata siis saab sellest järeldada ainult seda, et tegemist on alaliselt maksejõuetu firmaga,» kirjutas Roosipuu KC Grupi advokaadi Jüri Leppiku saadetud pressiteatele, kus viimane mainib, et võlg on 290 000 eurot.

Leppiku sõnul on Roosipuu enda arvutuste kohaselt 500 päeva tagasi väljastatud 290 000 euro suurune laen tänaseks koos intresside, ebaseaduslike viiviste ja intressidelt küsitud viivistega kasvanud 900 000 euroni, mida KC Grupp ei saa kuidagi aktsepteerida.

«See 900.000 eurot, millest Jüri Leppik räägib ei ole seotud sugugi ainult KC Grupi laenuga, mille alusel KC Gruppi pankroti taotleme vaid suur osa sellest tuleneb hoopis teistest tehingutest Neticomi ja KC Grupp teiste tütar ettevõtete vahel ega oma seost antud pankroti protsessiga,» märkis Roosipuu.

Viimase sõnul üritab vastaspool meelevaldselt erinevaid tehinguid kokku siduda, et asi võimalikult segaseks ajada ja saada endale läbi pikkade kohtuvaidluste aastateks lisaaega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles