Swedbank Varakindlustus: liikluskindlustuse hinnad on stabiilsed

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raske avarii Lääne-Virumaal.
Raske avarii Lääne-Virumaal. Foto: Politsei

Liikluskindlustuse hinnad tõusid üle-eelmisel aastal ning on hetkel stabiilsed - mõne aasta tagune suur kahjum on seltsidel veel liiga värskelt meeles, teatas Swedbank Varakindlustus.


Kuigi liikluskindlustuse fondi andmeil on liiklusõnnetusi vähem ning autode taastamine odavam, on liikluskindlustuse hinnad Swedbanki varakindlustuse direktori Ivika Torpeli sõnutsi endiselt stabiilsed, mitte langenud.

«Liikluskindlustuse hinnad tõusid üle-eelmisel aastal ning on hetkel stabiilsed - mõne aasta tagune suur kahjum on seltsidel veel liiga värskelt meeles,» sõnas ta.

Torpel nentis, et remondihindades on seltsidel mõningal määral kauplemisruumi olnud, kuid seda töötunni maksumuses. «Varuosade ja materjalide hinnad põhimõtteliselt langenud ei ole. Tegelikkuses on Swedbanki varakindlustuses viimase aasta jooksul sõidukitega seotud keskmine väljamakse 6 protsenti kasvanud,» sõnas ta.

Mis puudutab tulevikku, jäi firmajuht siiski positiivseks, kuid ei sõnanud siiski midagi kindlat. «Muutus kahjude sageduses ja remondi hindades mõjutavad kahjusust ning teatud viitega võiksid avaldada mõju ka kindlustusmaksetele,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles