Jonas Bonnier lahkub Bonnieri kontserni tegevjuhi kohalt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripäev.
Äripäev. Foto: Marina Puškar

Rootsi meediakontserni Bonnier tegevdirektor Jonas Bonnier teatas, et lahkub ametist aasta lõpul ja asub juhtima USA-s ajakirjagruppi Bonnier Corporation, kirjutab Dagens Industri.

Bonnieri nõukogu esimees Carl-Johan Bonnier avaldas kahetsust Jonas Bonnieri lahkumisotsuse puhul, kuid pidas heaks tema siirdumist USA ajakirjagrupi Bonnier Corporation juhiks, kuna tema oli selle ostmise algataja 2007. aastal.

Rootsis on Jonas Bonnieri lahkumise üle spekuleeritud juba mõnda aega. Tema võimalike mantlipärijatena on mainitud Bonnieri ajalehegrupi eest vastutavat Gunilla Herlitzit, Bonnier Growth Media juhti Ulrika Saxonit ja TV4 tegevjuhti Casten Almqvisti.

Bonnieri kontserni eelmise aasta käive oli 29,2 miljardit krooni ehk 3,4 miljardit eurot. Puhaskahjum oli 365 miljonit krooni. Konserni kuulub 18 riigis umbes 150 firmat ja 10 000 töötajat.

Eestis annab Bonnier välja Äripäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles