Eesti riidepoodides varajasi allahindlusi oodata ei ole

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuniga võrreldes mõjutasid indeksit enim rõivaste ja jalatsite soodusmüügid.
Juuniga võrreldes mõjutasid indeksit enim rõivaste ja jalatsite soodusmüügid. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kui Helsingis on suvised allahindlused Soome meedia teatel kehva kevadise müügi tõttu alanud juba praegu, siis Eesti kauplejatel sooduskampaaniatega varem kui tavaliselt plaanis alustada ei ole.

Stockmanni Eesti turundusjuht Erica Järv kinnitas, et nende allahindluse algusajas pole tänavu midagi erakordset ja praeguste plaanide kohaselt on need algamas juunis, nagu ka eelmisel aastal.

Tallinna kaubamaja turundusdirektori Anne-Liis Ostovi sõnul on neil hooajalõpu allahindlused tavapäraselt juulis ja jaanuaris.

Baltika turundus- ja müügidivisjoni direktor Kati Kusmin tõdes, et selle kevade ilm ei ole tõepoolest garderoobikaupade müüjaid soosinud, kui nende Baltikumi kaupluste müügid on siiski vastanud ootustele ning võrreldes möödunud aastaga on nad tublisti kasvanud. Seega ei näe ka nemad põhjust allahindlusi varasemaks nihutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles