Ajakirjad Anne ja Stiil ühinevad

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri Stiil.
Ajakiri Stiil. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Ajakirjade Kirjastus jätkab ümberkorraldusi väljaantavate ajakirjade portfellis, ühendades sügisest ajakirjad Anne ja Stiil.


Ajakiri on suunatud naistele vanuses 20-39 aastat ja käsitleb kõike, mis seondub kaasaegse ja aktiivse naise elulaadiga, teatas kirjastus.

«Anne on populaarne kolmekümnendates aastates lugejate hulgas, Stiili hindab kõrgelt moe- ja trenditeadlik lugeja. Ühinenud ajakirjal on arvestatav potentsiaal võita mõlema sihtgrupi sümpaatia ja tõusta 20-39 naiste hulgas kõige hinnatumaks kuukirjaks,» teatas Ajakirjade Kirjastus täna.

Uus ajakiri jõuab lugejateni septembris.

Aprillis teatas Ajakirjade Kirjastus, et maikuus ilmub Eestis viimast korda Saksa juurtega autoajakiri Autobild. Väljaandmise lõpetamise peamiseks põhjuseks oli automüügi järsk langus ja seeläbi vähenenud ajakirja reklaamitulud.

Uuest aastast lõpetasid kahjumi ja lugejate huvi kahanemise tõttu ilmumise tüdrukuteajakiri Stiina ja sisustusajakirja Deko.

Ajakirjade Kirjastuse ASi juhatuse esimees Mart Luik kinnitas samas hiljuti ajakirjanduses, et kirjastuse tellimuste tulud olid tänavu esimeses kvartalis vaid kolm protsenti madalamad kui eelmise aasta samal perioodil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles