Äripäev valis aasta mõjukaimaks Baltika finantsjuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maigi Pärnik-Pernik.
Maigi Pärnik-Pernik. Foto: Baltika.

Eile Äripäeva konverentsil «BIG4» aasta mõjukaimaks finantsjuhiks valitud Maigi Pärnik-Perniku sõnul peab otsuste tegemisel kahe jalaga maa peal olema. Kõige raskemaks peab Baltika finantsjuht otsuseid, mis on seotud inimestega või sunnivad riskima.

Pärnik-Perniku sõnul on finantsjuhina Baltikas raskeim olnud kriitilises olukorras rahavoogu juhtida ja teha inimeste seotud otsuseid ehk koondada, kirjutas Äripäev.

«Seda tuleb teha olukorras, kus ettevõtte äri- ja põhiprotsessid saaksid edasi toimida. Lisaks tuleb mõelda ka õhkkonnale ja keskkonnale, mis pärast selliseid raskeid otsuseid valitsema jääb,» rääkis Pärnik-Pernik.

Finantsjuht selgitas, et kui ettevõte on keerulises olukorras, on paljud otsused rasked. «Kui ettevõte on raskes seisus, on efektiivsus ja kokkuhoid olulised, aga ettevõte võib ka laieneda ja tuleb vastu võtta ka riskantseid otsuseid,» rääkis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles