Felixi lahkuv juht: edasisi plaane veel pole

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa Felixi juht Anti Orav.
Põltsamaa Felixi juht Anti Orav. Foto: Andres Haabu / Postimees

Selle aasta 1. juunist ametist lahkuv Põltsamaa Felixi juht Anti Orav märkis, et kuna tema lahkumine selgus alles eelmisel nädalal, pole ta tulevikuplaane veel teha jõudnud.

«Hetkel on kõik nii värske, et ei ole pikki plaane teinud. Keskendud sellele, et oma roll heale kolleegile Kaido Kaarele võimalikult hästi üle anda,» sõnas Orav.

Orav on sunnitud töölt lahkuma, kuna Põltsamaa Felixi ja Kalevi omanikfirma Orkla otsusas 1. juunist kahe ettevõtte juhtimise ühendada.

«Ei ole. Olen seda tööd teinud väga pikalt – 18 aastat töötanud ettevõttes ja viimased üheksa aastat juhtinud. Kui oleksin nõukogu esimees olnud, oleksin otsustanud samamoodi,» vastas Orav küsimusele, kas on emafirma otsuses pettunud.

Pärimisele, kas firmajuht lahkub kopsaka kompensatsiooni ja konkurentsikeeluga, vastas Orav, et olles grupis pikalt töötanud, teab, et üldiselt koheldakse töötajaid hästi, eriti, kui on tehtud pikka aega ja väga head tööd. «Loodan, et kuulun nende sekka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles