BDO Eesti AS auditi juht Sven Siling sai audiitorkogu juhatusse

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Siling
Sven Siling Foto: Erakogu

Audiitorkogu erakorraline üldkoosolek valis juhatusse seitse liiget, kellest enim hääli sai BDO Eesti AS audiitorteenuste juht ning partner Sven Siling.

«Audiitorkogu on viimastel aastatel panustanud eelkõige kutse kompetentsi ja kvaliteeti. Kõrgest kompetentsist aga ainuüksi ei piisa, kui avalikkus ei tea, kes me täpsemalt oleme ning kuidas me saame ühiskonnale kasulikumad olla. Sellest tulenevalt peab audiitorkogu lähitulevikus tegelema lisaks kahe olulise teemaga, milleks on audiitori kutse avaliku tuntuse suurendamine ning teenuste arendamine,» kommenteeris Siling.

Sven Siling on 15 aastase raamatupidamise ning audiitortegevuse kogemusega asjatundja ning lisaks laialdaselt tunnustatud lektor.

Audiitorkogu juhatusse valiti veel: Indrek Alliksaar (KPMG Baltics OÜ), Sten Nahkur (AS PricewaterhouseCoopers), Mati Nõmmiste (Grant Thornton Rimess OÜ), Sergei Tšistjakov (1st Audit OÜ) ja Veiko Hintsov (AS Deloitte Audit Eesti). Audiitorkogu presidendina jätkab Kaido Vetevoog (Baker Tilly Baltics OÜ).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles