Internetis pilkavaid kommentaare koguv särk tõusis müügihitiks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme hunti kujutav T-särk kogub iroonitsevaid kommentaare ja troonib müügiedetabeli tipus
Kolme hunti kujutav T-särk kogub iroonitsevaid kommentaare ja troonib müügiedetabeli tipus Foto: Internet
Internetikaubamajas Amazon.com on tõeline müügihitt saanud T-särgist, millele kasutajad üksteise võidu ilkuvaid kommentaare kirjutavad.
Three Wolf Moon T-Shirti-nimelise
kitšihõngulise
särgi läbimüük kasvas irooniliste kommentaaride tulva alguse järel 2300 protsenti, kirjutab BBC News.

Tootele jäetud kommentaaridest on saanud omamoodi huumorivõistlus, kus üksteist irooniliste kiiduavaldustega üle trumbata püütakse. Näiteks kirjutab üks kasutaja: «Kui ma selle särgi esimest korda selga panin, jättis mu naine mu maha! Aitäh, Three Wolf Moon T-Shirt.»

Sarnaseid iroonilisi arvamusavaldusi on kirja pannud juba üle 600 kasutaja, kes sageli viitavad sellele, nagu sobiks taolist särki kanda ainult rumalavõitu alkoholilembestel treileriparkide elanikel.

Amazoni esindajate sõnul on huntidega särk praegu nende poe riideosakonna müüduim toode, kuid T-särki tootev firma Mountain on ootamatust tähelepanust häiritud.

«Hindame huumorit nagu iga teine firma, aga mõningaid märkusi me heaks ei kiida,» teatas ettevõte.

Sellele vaatamata kinnitas firma kunstidirektor Michael McGloin ühes raadiosaates esinedes, et firma tunneb avalikkuse tähelepanust vaid heameelt.

«Irooniline mood sobib meile… Ja me trükime juurde veel 400 000 sellist särki… See on imeline,» ütles McGloin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles