Põltsamaa Felix ja Farmi üllatavad uute toodetega

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Farmi sidrunikohuke.
Uus Farmi sidrunikohuke. Foto: Maag Piimatööstus

Maikuus lisandus Farmi jogurtijookide valikusse uue maitsena banaanijogurt ning esimesena Eestis rohke täidisega sidrunikohuke. Felix tõi aga turule kolm uut nektarit, üheks omalaadsemaks nende seas punapeedi-jõhvika nektar.

Maag Piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul meeldivad näiteks pereemadele kohukesed ja pudelis jogurtid seepärast, et need sobivad kenasti hommikusöögi kõrvale.

«Pudelisse villitud jogurtil on võrreldes kilepakendis ja tetrapakis müüdavatele joogijogurtitele mitmeid eeliseid – jogurt säilib pärast avamist tänu suletavale korgile kauem ning saab vaadata, kui palju jooki on veel alles,» rääkis Kallaspoolik.

Farmi pudeldatud piimatooteid tarbides tasub aga silmas pidada, et need ei kuulu pandisüsteemi alla. «Tühi pudel tuleb viia kindlasti pakendikonteinerisse, kust see liigub edasi taastöötlusesse,» toonitas Kallaspoolik.

Eestis valmistatud ja pudeldatud uus Farmi joogijogurt ei sisalda säilitusaineid ega sünteetilisi toiduvärve. Liitrises pudelis jogurtijoogid sisaldavad lisaks jogurtibakteritele probiootilisi piimhappebaktereid: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Lactobacillus paracasei.  

Põltsamaa Felix tõi aga turule kolm uut nektarit: Eestis unikaalse punapeedi-jõhvika nektari, virsikunektari ja ananassinektari. Põltsamaa Felix uuendas ka mahlade tootmise liini, täiustades seda uue kaasaegse korkimisseadmega. See tähendab, et mahlapakil on nüüd kõrgem ja suurem ava, mistõttu on jooki mugavam pakist välja kallata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles