Päevatoimetaja:
Sander Silm

Üleskutse: jaga oma kogemusi söögikohtade hindadest

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Restoranis söömine nõuab kopsakat rahakotti.
Restoranis söömine nõuab kopsakat rahakotti. Foto: SCANPIX

Äripäeva kinnitusel on Eesti söögikohtade käive üllatuslikult kerkinud kõigi aegade kõrgeimale tasemele ning omanike kinnitusel on selle põhjuseks ennekõike hinnatõus.

Tarbija24 ootab oma lugejate kogemusi Eesti erinevates toidukohtades. Kuidas on muutunud hinnad ja portsud? Kas käite senisest sagedamini või harvemini väljas söömas? Kas pakutava hinna ja kvaliteedi suhe vastas Teie ootustele?

Tagasi üles