Starman vs Elion: kelle «ülikiire» internet on kiirem?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Fakt on see, et paljud nii Elioni kui Starmani kliendid saavad juba tänavu endale mitu korda kiirema internetiühenduse. Kuid hea Eesti kombe kohaselt maadlevad ettevõtted taas selle üle, kelle «ülikiire» on kiirem.


Elion ehitab välja uue põlvkonna fiiberoptilist võrku, mis tagab firma kinnitusel igale kasutajale praeguses mõistes ülikiire, vähemalt 100 megabitise internetiühenduse.

Starman ei jää vastust võlgu - juba tänavu lubab firma kasutusele võtta uue DOCSIS 3.0 tehnoloogia, mida firma nimetab samuti ülikiireks, kuna see lubab lausa 200 megabitise kiirusega ühendust.

Võistlus meenutab aga omaaegset sõnavahetust «parema» digitelevisiooni pakkuja nimel, kui mõlemad olid veendunud, et konkurendi teenus jääb nende omale selgelt alla, kuigi tegelikult rääkis üks firma piltlikult öeldes aiast ja teine aiaaugust.

Loe lähemalt esmaspäevasest Postimehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles