Ülemiste Rimi talupoe automaadist saab mahetoorpiima

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piimaautomaat.
Piimaautomaat. Foto: Rimi Eesti Food AS

Ülemiste Rimi hüpermarketi talupoes Talu Toidab avati piimaautomaat, mis annab töötlemata mahetoorpiima.

«Rimi talupoed ja nende kaubavalik on klientide seas kõrgelt hinnatud. Tulles vastu klientide soovile panustasime senisest enam kodumaise mahetoorpiima müüki,» sõnas Talu Toidab eestvedaja Margus Lille. «Nüüd on iga päev piimaaautomaadist võimalik saada kuni 200 liitrit värsket toorpiima, mida tarnib meile ülepäeviti Mätliku talu Pärnumaalt,» lisas Lille.

Piimautomaat paigaldatakse Ülemiste Rimi kauplusesse koostöös TÜ Eesti Mahega. «Oleme klientidelt kuulnud, et lapsed, kellele vanemad on piimaautomaadist mahepiima ostnud, paluvad neil ka edaspidi nn poepiima asemel mahepiima koju tuua,» lisas Lille.

Mätliku talu toorpiima realiseerimisaeg on neli päeva ja seda saab soetada spetsiaalsetes üheliitrites plastikpudelites, mille etiketile on märgitud piima realiseerimisaeg ja päritolu. Toorpiima liitrihind on 1,09 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles