Kümme mõttetut köögividinat

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment veebipoe kodulehest.
Fragment veebipoe kodulehest. Foto: Fragment veebilehest

Hea nuga ei tee veel superkokaks ning on palju suuri ja väiksemaid köögitarvikuid, mis igapäevast söögitegemist hõlbustavad. Aga kui otstarbekad on porganditeritaja ja maasikasabade eemaldaja?

Olgem ausad, kes meist tegelikult vajaks röstsaia võtmiseks spetsiaalseid tange või keedumunavormijaid. Ajaleht Bild tegi ülevaate kümnest mõttetust köögividinast, mis ilmselt köögikapis tolmu koguma jäävad. Galeriid näeb siit.

  1. Keedumunavormija – värskelt keedetud muna tuleb kohe koorida ning vormi panna. Seejärel tuleb vorm panna külma vette. Neljast vormist koosnev komplekt maksab 9,90 eurot.
  2. Granaatõuna seemnete eemaldaja. Maksab 11 eurot.
  3. Röstsaia võtmise tangid maksavad 5 dollarit ja 25 senti.
  4. Peakujuline kork, mis teeb sinepi kättesaamise märksa huvitamaks, kuna see meenutab keele näitamist. Hind 6 dollarit.
  5. Maisiterade eemaldaja – hind 7 dollarit.
  6. Spetsiaalne klapiga makaronisõel, mida kasutades pole vaja sõela kallutada. Hind 15 dollarit
  7. Munakoore purustaja – Pikki metallvarrast allalangev pallike purustab munakoore nii, et selle saab ühes tükis kätte. Maksab 20 eurot.
  8. Maasikasabade eemaldaja – hind 9,95 eurot.
  9. Koerakujuline viinerilõikur – jupitab viineri nii pikuti kui põigiti. Hind 15,50 dollarit
  10. Porganditeritaja – hind 16 eurot.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles