CV-Online turundusjuht: soovitan töökuulutusse panna palga

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töökuulutused
Töökuulutused Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

CV-Online turundusjuht Heikko Gross soovitab tööandjatel julgemalt töökuulutustes pakutavat palka avaldada, eriti kui see on turul tõepoolest konkurensivõimeline.

«Palga panemine kuulutusse võib tuua rohkem ja paremaid kandidaate, eriti kui palk on sektori keskmine või üle keskmine,» ütles Gross. «Sellisel juhul tuleb kandideerima ka see grupp inimesi, kes põhimõtteliselt muidu ei kandideeri nendesse ettevõtetesse, kes pakutavat palka ei avalikusta. On ka suurem lootus, et kandideerima tulevad need just õiged inimesed, kes näevad, et tööandja on võimeline head palka maksma.»

Kui päris täpset pakutavat palka ei taha panna, siis võib panna ka pakutava vahemiku. «Kui on jõudu ja motivatsiooni kandidaate läbi töötada, siis soovitan kindlasti pakutava palga või selle vahemiku kuulutusse panna,» lisas Gross.

Ta rääkis ka, et töökuulutused on muutunud interaktiivsemaks ning tõenäoliselt on tulemas CV vormi muutus, sest üha suurem hulk inimesi vaatab neid läbi nutitelefonide. «Nupp «kandideeri» asendub õige pea nupuga «tunnen huvi» ehk et kandideerimine ei käi enam sedapidi, et inimene soovib väga tööle tulla, vaid tahab hoopis ettevõttelt teada, et mida temale pakutakse,» rääkis Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles