ITL valis endale uue juhatuse

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Saar.
Enn Saar. Foto: Elion

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) valis neljapäeval läbiviidud korralisel üldkoosolekul uue juhatuse järgmiseks kaheaastaseks tegevusperioodiks.

Üheksaliikmelisesse juhatusse valiti Tieto Estonia tegevdirektor Anneli Heinsoo, Icefire OÜ juhatuse liige Heiki Kübbar, Ericsson Eesti AS juhatuse esimees Seth Lackman, Atea AS juhatuse liige ning tegevjuht Toomas Mõttus, Microsofti Balti regiooni juht Rain Laane, Skype Eesti tegevjuht Tiit Paananen, Eesti Energia äri- ja infotehnoloogia juht Agnes Roos, Elion Ettevõted AS arendusjuht ning IT Koolituskeskuse OÜ nõukogu esimees Enn Saar ja EMT tehnoloogiadivisjoni direktor Tiit Tammiste.

Maikuu alguses toimuval uue juhatuse esimesel koosolekul valitakse ka ITL-i president. Uue juhatuse koostatav liidu arengu- ja tegevuskava kinnitatakse juuni alguses ning seda tutvustatakse üldsusele juuni keskpaigas korraldataval seminaril.

«ITL on viimastel aastatel tõhusalt kasvanud ja muutub IKT-teenuste ja toodete tarnijate kesksest organisatsioonist üha rohkem ka valdkonna lahendusi oma äriajamises kasutavate ettevõtete ning väikeste, kuid suure potentsiaaliga idufirmade vajadusi arvestavaks kogukonnaks,» ütles ITL-i praegune president Enn Saar.

«Kuna IKT-sektor on Eestis nii täna kui tulevikus üks võtmevaldkondadest, soovib ITL selle esindajana veelgi suurendada oma kandepinda ja mandaati sektori ettevõtete seas. Toetamaks seda arengusuunda otsustasime hiljuti vähendada assotsieerunud liikmete liikmemaksumäära kolmandiku võrra, laiendada Liidu juhatusse kandideerijate ringi ka liikmete töötajatele lisaks praegustele juhtidele ning võimaldada juhatusse kandideerida ka assotsieerunud liikmete juhtidel või töötajatel,» lisas ITL-i tegevjuht Jüri Jõema.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit on vabatahtlik organisatsioon, mille põhilised tegevussuunad on IKT valdkonna populariseerimine, erialase hariduse edendamine ja seadusandluse parandamine. ITL ühendab 74 IKT-ga tegelevat ettevõtet ning liitu kuuluvate ettevõtete käive moodustab üle 90 protsendi Eesti IKT-sektori kogukäibest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles