Luman muutis firmade struktuuri

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ehitus eesotsas Toomas Lumaniga (vasakul) tegutseb aktiivselt Baltikumis ja Ukrainas..
Eesti Ehitus eesotsas Toomas Lumaniga (vasakul) tegutseb aktiivselt Baltikumis ja Ukrainas.. Foto: Peeter Langovits.

Toomas Lumani suurosalusega Nordecon International AS ja tema 100-protsendiline tütarettevõte Nordecon Infra AS sõlmisid ettevõtte osa müügilepingu, millega Nordecon International müüs kogu oma 52 protsendi suuruse osa Eesti ettevõttes OU Mapri Projekt kontserni ettevõttele Nordecon Infra AS.


Nimetatud tehingu näol on tegemist kontsernisisese ümberstruktureerimisega, millega ei muutunud kontserni osalus ettevõttes OÜ Mapri Projekt.

OÜ Mapri Projekt on Eesti Vabariigis tegutsev Nordecon International kontserni tütarettevõte, mille põhitegevuseks on erinevate betoonitööde teostamine.

Ümberstruktureerimine tehti lähtuvalt Nordecon International kontserni strateegiast aastateks 2009-2013. Strateegia kohaselt on Nordecon International AS valdusettevõte, mis keskendub kontserni strateegilisele juhtimisele ning tugiteenuste juhtimisele. Põhitegevust läbi viivad ettevõtted koondatakse kõik vastavalt kas hoonete või rajatiste ehitamisega tegelevatesse alamkontsernidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles