Tallinn saab uue raamatupoe

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esmaspäeval avab TEA kirjastus Tallinnas Tondil uue raamatupoe ning ettevõtte lubaduste kohaselt hakatakse seal korraldama ka kohtumisi kirjanikega.

«TEA raamatupoodidest Tallinnas ostetakse aastas veidi üle 60000 raamatu ja suur osa raamatuostjatest kasutab poodi jõudmiseks ühistransporti,» ütles Kristel Klaar firmast TEA.

Kirjastuse esindaja sõnul pole seniste TEA raamatupoodide asukohad külastajaid väga soosinud. «Nüüd on TEA leidnud võimaluse ehitada kirik keset küla: seni Tammsaare Ärikeskuses ja Liivalaia tänaval asunud kaupluste asemel avatakse uus raamatupood linna peatänaval, Tondi Ärikeskuses,» selgitas Klaar.

Kui seni olid TEA raamatupoed avatud vaid tööpäeviti, siis uues pood on avatud ka laupäeviti. «Laupäev on parima aeg ka selleks, et osaleda koos terve perega lastehommikutel, kohtumistel kirjanike ja kunstnikega ning muudel põnevatel üritustel, mis uues poes toimuma hakkavad,» lubas Klaar..
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles