Kanajevi firma ostis Rail Garandi tütarfirma Eestis

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuga sadama konteineriterminal.
Muuga sadama konteineriterminal. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Anatoli Kanajevi perekonnale kuuluv Transiidikeskuse AS ostis ära Vene firma Rail Garandi Eesti tütarfirma, mis omab hoonestusõigust Muuga sadamas. 

Täna sõlmitud ostutehingu tulemusena asub Transiidikeskuse AS veel sel aastal rajama Muugale konteineriterminali laiendust. Samas sõlmiti ka ettevõttega Rail Operator OÜ stividorileping, mille kohaselt hakkab Transiidikeskus käitlema Rail Garanti konteinerivoogusid, teatas ettevõte.

«Saame ellu viia oma unistuse arendada välja Läänemere regiooni üks võimsamaid konteineriterminale. Ettevõtte äriplaani realiseerimine on alati eeldanud terminali füüsilist laiendamist. Lisaks on meie lääne- ja idapoolsetelt koostööpartnerid juba andnud tehingule väga positiivset tagasidet ning oleme veendunud, et strateegilises plaanis oli Rail Garant Estonia OÜ omandamise kaudu terminali laiendamine ainuõige otsus,» ütles Transiidikeskuse Erik Laidvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles