Playtechi esimese kvartali müügitulu kasvas 16 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playtechi kontor.
Playtechi kontor. Foto: Margus Ansu

Suure osa arendustööst Eestis tegev netihasartmängude tarkvara tootja Playtech kasvatas oma esimese kvartali käivet mullu sama ajaga võrreldes 16 protsenti 87,5 miljoni euroni.

Tulu kasiinodelt kasvas samas võrdluses 28 protsenti 44 miljonile eurole ja tulu teenustelt kasvas kaks protsenti 26 miljonile eurole, teatas ettevõte Londoni börsile.

Playtechi kontserni esimese kvartali puhaskasum kasvas 15 protsenti ja ärikasum kaheksa protsenti.

Käibest 66 protsenti tuli Euroopast, 28 protsenti Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnast ja kuus protsenti mujalt maailmast. Möödunud aasta esimeses kvartalis tuli käibest 70 protsenti Euroopast, 24 protsenti Aasiast ja Vaikse ookeani piirkonnast ja kuus protsenti ülejäänud maailmast.

Kihlvedude sõlmimise platvorm William Hill Online viis tänavu 15. aprillil lõpule tehingu, millega omandas Playtechilt 29-protsendilise osaluse William Hill Online'is, makstes selle eest Playtechile 423,75 miljonit Suurbritannia naelsterlingit. Playtech on oma tehtud investeeringu William Hilli tagasi teeninud kolme ja poole kordselt, märkis ettevõte oma teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles