Valitsus arutas hilisõhtuni eelarvet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ministrid eelarvet arutamas: Urmas Reinsalu (vasakult), Andrus Ansip, Keit Pentus-Rosimannus ja Juhan Parts.
Ministrid eelarvet arutamas: Urmas Reinsalu (vasakult), Andrus Ansip, Keit Pentus-Rosimannus ja Juhan Parts. Foto: Taavi Rõivas

Valitsusel kulus eile ligi 10 tundi, et arutada tõukefondide raha kasutamise põhimõtteid ja panna paika aastate 2014-2017 eelarvestrateegia.

Ministrid lõpetasid õhtul kell pool 12. Seda on näha ka sotsiaalminister Taavi Rõivase tehtud fotolt, mille ta Twitterisse postitas. Pintsakud on seljast heidetud ja veepudelid tühjad.

Tõsisem arutelu käis aga lähiaastate riigieelarve kulutuste üle. Nagu ütles allikas, siis ministrite soovid ületasid mitu korda riigi võimalusi. Veel eile hommikul oli kõik lahtine.

Rahandusministeeriumi esindaja ütles, et enne neljapäeva, mil valitsus Euroopa raha kasutamise ja ka eelarvestrateegia ametlikult heaks kiidab, ministeerium kokkulepet lähemalt ei kommenteeri.

Valitsuse pressibüroo teatel leppisid ministrid kokku Euroopa Liidu struktuurivahendite ja maaelu arengukava vahendite kasutamiseks perioodil 2014-2020, kokku kavatsetakse tänaste otsustega investeerida järgneval eelarveperioodil 4,1 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles