Rimi terminalid prindivad sooduskuponge

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi kliendikaart ja terminal müügisaalis.
Rimi kliendikaart ja terminal müügisaalis. Foto: Toomas Huik / Postimees

Sellest nädalast alates saavad Rimi kliendikaardi omanikud vaadata kodulehelt sinurimi.ee ja müügisaalidest asuvatest terminalidest nende ostuajaloost lähtuvaid pakkumisi. Terminalid prindivad ka sooduskuponge.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul on enam kui 500 000 Rimi kliendikaardi Sinu Rimi omanikel olnud siiani võimalik nende kontoga seotud infot, ostuajalugu, kogutud Sinu Rimi rahasummat näha jaeketi kodulehel personaalsel kontol.

Nüüd saavad kliendid sealt infot ka neile mõeldud pakkumiste kohta. «Soovime pakkuda klientidele mugavat võimalust saada ülevaadet püsikliendi pakkumisest läbi interneti. Seega on nüüdsest kõigil kliendikaardi omanikel oma personaalsel kontol võimalik lisaks muule ostuinfole vaadata ka pakkumisi,» lisas ta.

Senini sai vaadata kliendi ostuajaloost lähtuvaid pakkumisi vaid müügisaalides olevatest terminalidest. «Poodi minnes tasub ka edaspidi pilk terminali heita, sest aeg-ajalt lisame terminalidesse täiendavate sooduskupongide väljaprintimise võimaluse. Nii on võimalik kord nädalas välja printida kupong, mis annab allahindlust kas kogu ostukorvilt või mõne tootegrupi toodetelt, olenevalt nädala pakkumisest,» sõnas Lilleoja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles