Parts vahetas välja Eesti Interneti SA nõukogu liikme

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts nimetas 22. aprillil Eesti Interneti SA nõukogu liikmeks juba varasemalt nõukokku kuulunud Jaanus Tehveri. Ühtlasi kutsus minister nõukogust tagasi Santa Monica Networks AS nõukogu liikme Vaho Klaamanni.

Tehver kuulus EIS-i nõukokku juulist 2009 – maini 2012, mil ta asus sihtasutuse juhatuse liikme kohale. Tehver taandus juhatuse liikme kohalt 2012. aasta lõpus.

Jaanus Tehver on advokaadibüroo Tehver & Partnerid vandeadvokaat ja partner. Tehver alustas advokaaditegevust 1998. aastal ja on omandanud diplomi Euroopa Liidu õiguse valdkonnas Londoni King's College's. Jaanus Tehver on Eesti Advokatuuri juhatuse liige ning ühingu Korruptsioonivaba Eesti juhatuse esimees.

Sihtasutuse nõukogu esimehena jätkab Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi kantsler Marika Priske, nõukogu liikmetena Siseministeeriumi sisejulgeoleku asekantsler Erkki Koort, Reformierakonna IT-nõunik Mati Leet, Reaalsüsteemid AS nõukogu esimees Tiit Vapper ning United Armaments International OÜ juhatuse esimees Lauri Almann.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles