Virtuaalkabiin Fits.me sai 5,5 miljoni eurose rahasüsti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fits.me uus lihtsustatud versioon Fit Advisor.
Fits.me uus lihtsustatud versioon Fit Advisor. Foto: fits.me

Fits.me teatas täna uue investeerimisringi sulgemisest, raha koguti 5,5 miljonit eurot. Investorite hulka kuuluvad kodumaine SmartCap ning välismaised Conor Venture Partners, The Entrepreneurs Fund ning Fostergate Holdings Ltd.

Varasemalt, mais 2009 ning augustis 2010, kogus ettevõte investeeringuid kogusummas 2,5 miljonit eurot.

Fits.me virtuaalset proovikabiini arendatakse ning turustatakse tarkvara kui teenus (SaaS) mudeli baasil. Teenus on mõeldud online-rõivakauplustele, et vähendada riiete tagastamiste arvu, läbi mille kasvatatakse veebipoe netokasumit.

Fits.me juhi Heikki Haldre sõnul suunatakse uued investeeringud lisaks tavapärasele tootearendusele eelkõige jõulisema müügi- ning turundusstrateegia elluviimiseks. Plaan hõlmab laienemist Saksamaale, Prantsusmaale ning teistesse Euroopa Liidu liikmesriikidesse. Samuti USA turu vallutamist.

Hiljuti allkirjastas Fits.me lepingud selliste mainekate rõivatootjatega nagu Adidas, Hugo Boss, L.K.Bennett, Nicole Farhi, Superdry, Mexx jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles