Lõhmus: LHV Pank ei pea kõigile meeldima

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Lõhmus.
Rain Lõhmus. Foto: Mihkel Maripuu

LHV Panga nõukogu esimees Rain Lõhmus ütles, et uus pank ei pea meeldima paljudele ja isegi mitte pooltele, piisab, kui see rahuldab hästi teatud hulga klientide vajadusi.


Lõhmuse sõnul on LHV näol tegu uue põlvkonna pangaga, mis püüab teistest eristuda. Ta lisas, et kuna suured pangad on tänaseks Eestis väga suureks paisunud, siis jäi nende vahele ruumi veel ühe väikese nišipanga tarvis.

LHV Pank tahab toetada neid, kes loovad riigis uusi väärtusi ja soovivad siinset majandust edasi viia. «Keskendume jätkusuutlikule arengule ja liiga populaarsete asjadega üritame mitte kaasa minna,» sõnas Lõhmus.

Ta tõmbas paralleele Hansapangaga, mis samuti keskendus 1991. aastal alustades eelkõige ettevõtjaile. Samamoodi valge lehena alustas panganduses nelja aasta eest ka BIG.

LHV Panga plaanidest rääkides ütles Lõhmus, et sularahaga see lähiajal tegelema ei hakka ja alternatiivset pangaautomaatide võrku looma ei asu.

Klientidega suhtlemisel rõhub uus pank personaalsusele ja turvalisusele. Igal kliendil saab olema oma kontaktisik ehk usaldusväärne pankur, kellega ta saab igal ajal nõu pidada. «Ei või jah otsuse peaks meie pangast kiiresti kätte saama,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles