Michal: sotside ettepanek viiks meid teisele teele

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal. Foto: Arno Saar / SL Õhtuleht.

Reformierakonna peasekretär Kristen Michali sõnul viiks Sotsiaaldemokraatliku erakonna ettepanek tõsta makse Eesti plaanitust teisele teele.


«Meie jaoks on oluline teha otsuseid tuleviku nimel, et võtta kasutusele euro, et luua rohkem töökohti. Maksutõstmine, mida sotsid on välja pakkunud, viib selleni, et tööandjad sulgevad veel rohkem töökohti,» selgitas Michal «Aktuaalses kaameras», vahendas

ERR Uudised.

« Me ei taha, et Eesti läheks maksude tõstmise teed, mis viib meid kaugemale kogu majanduslikust edust ning kõigest sellest, mis loob töökohti ja kindlustab meie tuleviku,» rääkis ta.

Koalitsiooni laialimineku kohta ütles Michal, et asi ei ole selles, et sotsid Reformierakonnale ei meeldiks. «Me näeme ühe eesmärgina seda, et Eesti majandusliku usaldusväärsuse jaoks saaks euro kasutusele võtta. Kriteeriumite saavutamiseks on vaja teha aga valusaid lõikeid - see tähendab seda, et headel aegadel lubatud hüvitisi tuleb vähendada,» märkis peasekretär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles