Largo ja Marmitoni juht sai ametist priiks

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marmitoni toodang.
Marmitoni toodang. Foto: SCANPIX

Mahlafirmat Largo ning magusatootjat Marmiton juhtinud Asso Lankots on tänasest ametist prii. Firma omanik Sven Voites hakkab ise asju juhtima.


«Täna lõpetan jah. Tavapärastel põhjustel: nõukogu kutsus tagasi,» märkis Lankots enda lahkumise kohta. Uurides, kas lahkumise taga on firmade ebaedu või midagi muud, märkis Lankots, et vähemalt käivet on ta suutnud korralikult kasvatada. «Kui tulin, oli käive 20 miljonit, see aasta planeerime 45-50 miljonit,» sõnas ta.

Miks siis juhti vahetada? «Käive on üks asi, aga noh on ka see kulude pool. Kuigi ei saaks öelda, et neid pole saanud vähemaks võetud,» sõnas mees.

Kümneprotsendine osalus Marmitonis pidavat Lankotsil alles jääma ka pärast seda, kui nii Largo kui ka Marmitoni üks omanikest Sven Voites juhtimise üle võtab. «Mis siin ikka, puhkan, pesen kodus aknaid ja kasvatan lapsi,» paljastas Lankots lähituleviku plaane.

Nii Largo kui ka Marmiton kuuluvad ASile Svensky Kaubanduse, mille omanikeks on Kairit ja Sven Voites. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles