Töötukassa sõlmib koostööleppe Narva Elektrijaamadega

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsus otsustas jätta töötuskindlustuse makse määrad samale tasemele ehk siis kokku kolmele protsendile.
Valitsus otsustas jätta töötuskindlustuse makse määrad samale tasemele ehk siis kokku kolmele protsendile. Foto: Toomas Huik/Postimees

Homme sõlmib Eesti Töötukassa koostööleppe AS Eesti Energia Narva Elektrijaamadega.

Koostööleppe peamine eesmärk on tööotsijate tööleaitamine ja ettevõttele sobivate töötajate leidmine. Koostööleppe raames saab tööandja vähemalt kord kvartalis korraldada töötukassa ruumides infotunde ja värbamisüritusi, samuti tutvustada end töötukassa korraldatud tööklubides ja tööharjutustel. EE Narva Elektrijaamad võimaldab töötukassa klientidele enda juures tööpraktikat.

Leppele kirjutavad alla EE Narva Elektrijaamad AS juhatuse liige Tõnu Aas ja töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel.

«Töötukassa jätkab ka käesoleval aastal koostöölepete sõlmimist ja eesmärgiks on koostöölepped kõigi põhivaldkondade suurte ettevõtetega,» sõnas töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel.  «Homne leping on meile oluline, kuna tegu on Ida-Virumaa ühe suurima tööandjaga,» lisas ta.

Narva elektrijaamade juht Tõnu Aas avaldas lootust, et koostöö töötukassaga saab hoo sisse ning sellest tõuseb tulu nii meile kui kogukonnale. «Kuna oleme piirkonna suurim tööandja ja samas sotsiaalselt vastutustundlik ettevõte, siis tunneme Ida-Virumaa tööhõiveprobleemide teravust. Usume, et see koostöölepe aitab pisutki leevendada töötuse halvavat mõju kohalikus kogukonnas, ennetada mitteaktiivsust, jõuda kõige rohkem abi vajavate inimesteni ning anda tööd otsivatele idavirumaalastele positiivse impulsi,» lisas ta.

Töötukassa sõlmis eelmisel aastal koostöölepped AS G4S-iga, AS ISS Eestiga ja Rakvere Lihakombinaat/Tallegg/EKSEKO-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles