Põllumajandussektori tippjuht 2013 on Indrek Klammer

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ja «Põllumajandussektori tippjuht 2013», Voore Farmi juht Indrek Klammer.
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ja «Põllumajandussektori tippjuht 2013», Voore Farmi juht Indrek Klammer. Foto: Corpore

Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli ja Corpore Konverentside poolt korraldatud VIII konverentsil «Põllumees kui tippjuht» valiti esmakordselt põllumajandussektori aasta tippjuht, kelleks osutus Voore Farmi juht Indrek Klammer.

Tiitlit üle andes märkis põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, et edukas põllumajanduse tippjuht peab tänapäeval olema väga mitmekülgne professionaal.

«Põllumajandus on majandusvaldkond, mille ettevõtete juhtimine nõuab väga erinevaid teadmisi ja strateegilist vaadet. Mida suuremaks muutuvad tootmised, seda enam peab põllumees olema tippjuht, kes tunneb nii inimesi ja psühholoogiat, loomi ja loodust, tehnikat ja tootmistehnoloogiat kui ka ettevõtte juhtimise ja majanduse aluseid,» rääkis Seeder.

«Indrek Klammer on kindlasti inimene, kes seda tiitlit väärib just oma pikaajalise panuse ja aktiivse rolli eest põllumajandussektoris.»

Indrek Klammerit autasustatakse skulptuuriga «Kuldne viljapea», mille autoriks on Tiiu Kirsipuu.

«Põllumajandussektori tippjuht 2013» valis seitsmeliikmeline komisjon, kuhu kuuluvad Meelis Annus, Madis Ajaots, Einar Jakobi, Margus Ameerikas, Marek Linnutaja, Üllas Unt ja Riho Kala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles