Electronic Artsi tegevjuht astub tagasi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electronic Artsi tegevjuht John Riccitiello astub tagasi
Electronic Artsi tegevjuht John Riccitiello astub tagasi Foto: SCANPIX

Maailma ühe suurima videomängutootja Electronic Artsi (EA) tegevjuht John Riccitiello teatas, et asub ettevõtte oodatust kehvemate majandustulemuste tõttu oma ametipostilt tagasi.

Riccitiello lahkub EA tegevjuhi ning nõukogu liikme kohalt 30. märtsil. Kuue aasta jooksul, mil ta on ettevõtet juhtinud, on see kaotanud kaks kolmandikku oma väärtusest, kirjutab Reuters.

Traditsioonilise mängutootjana tuntud EA ning selle igipõline rivaal Activision Blizzard on küll üritanud viimastel aastatel suuri muutusi läbi teinud mängutööstuse trendidega kaasa minna, ostes kokku erinevaid start-upe ning investeerides mobiilsetesse platvormidesse, kuid siiani ei ole see oodatud edu toonud.

«Me ei suutnud täita aasta tagasi ettevõttesiseselt püstitatud eesmärke,» ütles Riccitiello oma ametlikus lahkumisavalduses. «EA aktsionärid ja töötajad ootavad paremeid tulemusi ning ma olen oodatust kehvema tulemuse eest vastutav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles