Ostjad kiidavad Maxima turvamehe käitumist

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima ostja.
Maxima ostja. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kui üldjuhul kaevatakse poe turvameeste käitumise peale, siis Tarbija24 lugejad hoopis kiidavad Maxima turvameest, kes ei lasknud pensionäril väikseid kilekotte kaasa võtta.

«Läks pensionär 12. märtsil poodi, mõtles, et kerib 10 kotti koerakaka jaoks. Mõeldud-tehtud,» kirjutab üks pahane ostja Tarbija24 kaebusteraamatusse. Tema juurde astus turvamees, kes palus kilekotid taskust välja võtta. «Pensionär on seal Punase tänava Maximas sage külaline, kotte kauba ümber paneb harva, aga kaupa ise ostab päris tihti. Otsustas siis peale turvamehe sekkumist iga kord koti iga asja ümber panna, kui vaid koos ostuga ette nähtud,» kirjutab lugeja.

Tarbija24 foorumis sai see postitus elavat vastukaja, kusjuures enamik kirjutajaid kiitis turvameest, kes pisivargust takistas. Teine arvaja küsis, kas kurtja valab kohvikus suhkrutopsi kotti tühjaks, kui seda kohapeal ei kasuta?

«Poes müüakse ka väiksemaid kilekotte ja aus klient maksab kauba eest. Kui kaubale on ette nähtud pakend, millesse ostja kauba ise asetab, siis on pakendi hind arvestatud kauba hinna sisse,» kirjutas üks lugeja.

Maxima pressiesindaja Erkki Erilaiu sõnul on väikesed kilekotid mõeldud kaupade pakendamiseks ning nende kasutamist sel eesmärgil ei ole kuidagi piiratud. «Lihtsalt kilekottide kaasavõtmist tuleb ette väga harva ning see ei ole meie ega klientide jaoks seni probleeme ega arusaamatusi põhjustanud,» rääkis Erilaid. Ta lisas, et samas ei ole keegi ka üritanud neid näiteks rulliga kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles