Olympicu kvartalikahjum ulatus saja miljonini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Olympic Entertainment Groupi kvartalikahjum ulatus saja miljoni kroonini, teatas firma börsile.

Kasiinogrupi kvartalikäive ulatus poole miljardi kroonini. Mulluse esimese kvartali jooksul teenis ettevõte 700 miljoni kroonise käibe juures 75 miljonit krooni kasumit.

Võrreldes aastataguse ajaga on ka grupi kasiinode koguarv vähenenud nelja võrra. Ida-Euroopas tegutsev mängupõrgute kett on sama ajaga vähendanud mänguautomaatide hulka 400 võrra. Grupi bilansimaht on vähenenud 170 miljoni krooni võrra.

Ettevõtte teatel ulatus hasartmänguturu langus tänavu esimeses kvartalis mulluse sama perioodiga võrreldes 58 protsendini, Lätis 36 ja Leedus 26 protsendini.

Kontserni kinnitusel näitasid firma majandustulemused aasta esimesel kahel kuul küll suurt langust, kuid märtsis langus pidurdus ning konsolideeritud äritulud kasvasid võrreldes esimese kahe kuu keskmise tuluga 20 protsenti.

Juba mullu sulges Olympic kümme negatiivse rahavooga kasiinot ja vähendas töötajate arvu 288 inimese ehk seitsme protsendi võrra. Tänavu esimeses kvartalis vähendati töötajate palkasid 20 protsendi võrra, koondati 442 töötajat ning suleti 14 kasiinot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles