Arco Vara müüs Pärnu turu

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara.
Arco Vara. Foto: Liis Treimann / Postimees

Arco Vara ASi tütarettevõte Arco Investeeringute AS  võõrandas sajaprotsendilise osaluse tütarettevõttes OÜ Pärnu Turg ettevõttele Bellvory Turg OÜ, teatas ettevõtte börsile.

Tehingu tulemusel sai kontsern 87 tuhat eurot kasumit, kontserni varad vähenesid 2,07 miljoni euro ja laenukohustused 772 tuhande euro võrra. Kontserni aastane müügikäive väheneb tehingu tagajärjel vähemalt 300 tuhande euro võrra.

Vastavalt lepingule pooled tehingu hinda ei avalikusta.

Tehingust saadud vaba rahavoogu kasutatakse osaliselt kontserni finantsseisundi tugevdamiseks ja suuremas osas edasiseks arendustegevuseks.

OÜ-le Pärnu Turg kuulub ligi 7700 ruutmeetrisel pinnal asuv suurim ja vanim turg Pärnu linnas. Turg koosneb 2003. aastal valminud turuhoonest ja katusealusega väliturust. Ettevõte tegeleb talle kuuluvate pindade väljarentimisega kauplejatele müügitegevuseks, turu tegevuse korraldamise ning hoonete ning territooriumi haldusega.

Bellvory Turg OÜ kuulub Bellvory Management OÜ-le, mis omakord kuulub Olga Dubovitskayale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles