Asus näitas mobiilimessil hübriidseadmeid

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taiwani elektroonikahiiglane Asus tuli Barcelonas toimuval maailma suurimal mobiilitööstuse konverentsil Mobile World Congress välja kahe uue hübriidseadmega – Fonepadi ja Padfone Infinityga.
 

Nn Phabletite ridu täiendav Asus Fonepad jooksutab Android Jellybeani,  kasutusel on seitsmetollise diagonaali ning 1280x800 lahutusvõimega IPS ekraan. Protsessoriks on Inteli 1,2 GHz taktsagedusega Atom Z2420, muutmälu on hübriidseadmel 1GB.

Fonepadil on olemas microSD, USB, 3G, WiFi ja Bluetooth 3.0 tugi, esi- ja tagaküljel asuvad vastavalt 1,2 MP ja 3 MP kaamerad.
Müügile tuleb Asus Fonepad Euroopas enne suve, seadme hind algab üllatavalt soodsast 219 eurost.

Asis PadFone Infinity puhul on tegu teist laadi hübriidseadmega, mille puhul on nutitelefoni ekraaniga ühendades võimalik teha sellest tahvelarvuti.

Nutitelefoni ekraan on muljetavaldava  441 ppi pikslitihedusega,  see on varustatud neljatuumalise 1,7 GHz Snapdragoni protsessoriga. Telefonil on 13 MP ja 2MP kaamerad, 2GB muutmälu, 64GB salvestusmahtu, viietolline Super IPS ekraan ja NFC tugi, seade jooksutab Android 4.2 platvormi.
Aku peaks väidetavalt pidama vastu kuni 19 tundi 3G võrgust kõnelemist.
Ekraaniga ühendades saab nutitelefonist  1920x1200 lahutusvõimega ekraaniga tahvelarvuti, millel on micro-USB port ja 1 MP esikaamera.

Padfone Infinity tuleb Euroopas müügile alates aprillist, seadme hind algab 999 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles