Maxima avab kulinaaria- ja kondiitritsehhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima logo.
Maxima logo. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna alustab Põhja-Tallinnas tööd Maxima uus kulinaaria- ja kondiitritsehh, kus vilunud kokkade ja magusameistrite käe all valmib igapäevaselt 120 nimetust salateid, lihatooteid ning torte ja kooke.

Aadressil Angerja 14 avatavas tsehhis töötab 40 kokka ja kondiitrit, kes läbisid väljaõppe ja omandasid kogemusi Balti parimate meistrite käe all, teatas Maxima.

Kokku annab tsehh tööd 60 inimesele ja seal valmib igapäevaselt ligi kolm tonni toodangut.  Tsehh hakkab kaubaga varustama Maxima Harjumaa, Rapla, Haapsalu ja Kuressaare kauplusi.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul investeeriti uude tsehhi  ligi 450 000 eurot ja selle sisseseade pärineb valdkonna juhtivatelt firmadelt.  «Suur osa toodetest valmib spetsiaalselt Eesti tarbija maitse-eelistustustele koostatud retseptide põhjal ning loodame meie kokkade ja kondiitrite oskuste läbi pakkuda tarbijatele ka uusi maitseelamusi,» lisas Erilaid.

Esimesed tsehhis valmistatud tooted jõuavad lettidele mõned päevad enne vabariigi aastapäeva. «Tänu mullu Tallinnas avatud esimestele Maxima XX supermarketitele ja uutele supermarketitele Maardus ning Tartus on meie oma köögi salatite, sooja valmistoidu, lihatoodete ning magusroogade läbimüük kasvanud võrreldes 2011. aastaga enam kui 40 protsenti,» rääkis Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles