PR-firmad JLP ja Corpore otsustasid lahku minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JLP omanik Kristi Liiva.
JLP omanik Kristi Liiva. Foto: www.corpore.ee

2012. aasta kevadel ühinenud kommunikatsioonibüroode JLP ja Corpore aktsionärid  otsustasid uuesti lahku lüüa ja jätkata tegevust iseseisvatena.

JLP teatas, et Corpore senine nõukogu esimees Meelis Kubits jätkab Corpore juhatajana ja Kristi Liiva JLP omanikuna.

Corpore juhataja Meelis Kubitsa sõnul klientide jaoks see mingeid muudatusi kaasa ei too. «Säilitades vastastikuse austuse ja lugupidamise teineteise professionaalsuse suhtes leidsime, et mõistlik on tehing tagasi pöörata ja taastada endine olukord,» ütles Kubits. «Ühine pühendumus, hea tahe ja professionaalsus, kuid erinevaid organisatsioonikultuure ühendada meil siiski ei õnnestunud.»

JLP tuumikomaniku Kristi Liiva sõnul leidis aastatagune liitumine aset kokkuleppel, et Corpore ja JLP meeskonnad jätkavad eraldi kaubamärkide all ja oma klientidega. «Tänu sellele ei too ka otsus iseseisvalt jätkata klientide jaoks kaasa muutusi ja mõlemad ettevõtted saavad sujuvalt uue lehe pöörata,» selgitas Liiva.

Liiva lisas, et pärast eraldumist Corpore grupist jätkab JLP tegevjuhi ametis Karita Sall. «JLP omanikuna ja strateegilise konsultandina keskendun mina ettevõtte arendamisele ning klientide nõustamisele brändi- ja äriarendusprojektide kommunikatsiooni alal,» sõnas Liiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles