Tai looduskosmeetika kett loodab pakkuda konkurentsi tervisekeskustele

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.harnnthann.ee

Looduskosmeetika kett Thann avas sel nädalal Kristiine kaubanduskeskuses uue kaupluse ning plaanib koostöös Tallinna Kaubamaja ilupoodide ketiga I.L.U avada viie aasta jooksul 15 esindust üle Baltimaade.



Tai Kuningriigist pärit looduskosmeetika kaubamärkide Thann ja Harnn maaletooja, Eesti kapitalil põhineva Thann Baltic Holdings OÜ tegevjuhi Marje Hallik-Wilsoni sõnul avab kett tänavu Eestis lisaks Kristiine keskuse esindusele veel kaks uut poodi.

«Julgust uusi poode avada annab tarbijate muutunud ostukäitumine. Kuna spaade külastamine on inimestele vähem kättesaadav, siis on ilu- ja hooldustoodete poodidest saanud Eesti tervisekeskustele arvestatavad konkurendid,» ütles Hallik-Wilson.

Tegevjuhi sõnul sisaldab Kristiines avatud uue poe toodetevalik enam kui 200 idamaade spaakultuurist inspireeritud juuste-, näo- ning kehahoolduse koduspaa toodet.

Hiljuti allkirjastas Thann Baltic Holdings OÜ koostööprojekti Tallinna Kaubamaja ASi kontserni kuuluva TKM Beauty Eesti OÜ-ga ühinemaks ilutooteid müüva I.L.U. kauplusteketiga.

Koostöö raames avab Thann Baltic Holdings OÜ viie aasta jooksul 15 Thann ja Harnn poodi üle Baltikumi. Esimene I.L.U. egiidi all valmiv Thanni kauplus väljaspool Eestit avatakse 2010. aastal Lätis.

Hetkel on Thann Baltic Holdings‘i esindused Eestis Rotermanni Kaubamajas, Tallinna Kaubamajas, Viru keskuses ja märtsi lõpus avatud uues Pärnu Keskuses asuvas I.L.U. kosmeetikakaupluses.

Thann ja Harnn koduspaa toodete esinduspood on Eesti tegutsenud alates 2007. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles