Saaremaa lihatööstus tõi turule pakendatud värske hakkliha, mida esilagu on müügil kahte sorti.
Veel üks lihatööstus hakkas tegema värsket hakkliha
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Põhjus, miks otsustasime turule uue toote tuua, oli, et praegu on Eestis ainult kaks suurt jahutatud hakkliha tootjat Atria ja Rakvere, mis on soomlastele kuuluvad ettevõtted,» selgitas Saarte Häälele Saaremaa lihatööstuse (SLT) juhatuse esimees Kristjan Leedo. «Nüüd on tarbijal valida poeriiulilt ka kvaliteetseim tõeliselt kodumaine hakkliha,» lisas ta. Hakklihas on kasutatud 100 protsendi ulatuses kodumaist puhast sea- ja veiseliha.
«Päris sajaprotsendiliselt saaremaine see siiski ei ole, sest toome veiseid sisse ka Lääne- ja Hiiumaalt, sigu tarnime lisaks Saaremaale ka Viru lihaühistust. Kuid eestimaine on see hakkliha küll,» kinnitas Leedo.